110429

Hugo har sovit jättedåligt inatt, vet inte riktigt vad jag ska göra, han har precis somnat nu men har knappt sovit något alls inatt. Jag förstod ju inte heller vad det var som gjorde att han grät så mycket, för han var inte hungrig och blöjan var bytt och han verkade inte ha ont i magen. Det är så svårt det där ibland, längtar lite tills han kan säga till mig vad som är felet.
Idag kommer min bror hit och ska stanna hela helgen. Kul! Vi ska troligtvis titta på bio någon av dagarna på "The Red Ridinghood". Sen ska jag få låna hans PS2 också och mitt bästa spel till det, I'm goin' nerdy!
Ikväll kommer Issa och Rassmuss också, så mysigt. Både jag och Tommy har umgåtts jättemycket med dem nuförtiden. Så härliga människor, och vi har kul också. Så ikväll blir det lite god mat och mys framför film eller något. 
Nu ska jag tvätta och städa lite. Håller på att ladda ner säsong 4 av Gilmore Girls också, nördig som jag är.

q/a

lisa g
Svar: Jag tycker egentligen att det är lite privat vad man har för storlekar på kläder, men om du nödvändigtvis måste veta (och några till som har kommenterat ungefär samma sak) så köpte jag klänningen i storlek 40. Inte på BB avdelningen, utan på den "vanliga" dam-avdelningen på rean.

ÄNTLIGEN INTERNET

Under mycket om och men har vi nu äntligen fått vårat efterlängtade internet, vilket betyder att jag självklart kommer att börja blogga mycket mer nu. Jag har alltså INTE lagt ner bloggen, utan bara haft en liten pause pga nada internet. Idag har jag iallafall fått fatt på mitt minneskort till systemisen så nu blir det mycket mer fina bilder här och på fb osv. Roligt tycker jag! Här får ni några riktigt färska bilder på Hugo från idag!

hugo222

Vaccination

Idag blir det vaccination, och sen hemgång mot Kumla. Är lite nervös men hoppas att det ska gå bra. Just nu ligger Hugo bredvid mig och sover. Så söt så hälften hade varit nog! Försöker få tag i våran bostadsrättförening, men när man ringer till det enda nummret som finns överallt (eniro, hitta.se osv) så säger det en tant i andra änden att "nummret har upphört". Hatar när man inte kan få tag i folk osv.
Färgade mammas hår igår, på tal om inget. Blev jättebra, och det blev dessutom lite färg över så jag snodde lite till utväxten och lite "spots" som glömdes förra färgningen. Blev bra!

glömde säga!

Glömde säga att denna snygga krog/fest-klänningen hängde med mig hem för 70:- (H&M).
Det måste man väl ändå erkänna är ett riktigt kap?!

klänning

mammafika & lite ensamshopping

Först var jag då som sagt på mammalunch/fika. Supersmarrigt och mysigt! Tror att det är behövligt att träffa andra mammor och få klaga av sig lite eller hur man nu ska säga. Dela med sig av vardagen. Och när vi var där så var ju Hugo såklart tvungen att skita ner hela "värdmammans" skötbord.. haha, jaja det händer alla någon gång!
Efter det så gick jag till stan för att köpa en ny mössa till Hugo, då mammas och pappas hund tuggade sönder hans andra (som bara var ett par veckor gammal) mössa igår.

Det blev denna "Laban"-mössan, på "Liten & fin" i Linköping, och den fick jag med mig hem för 119:-. Tycker att det är lite smådyrt egentligen, men mamma bjöd så då fick jag ju ta vilken jag ville ha. Och då tog jag den jag tyckte var finast! Gillar verkligen de små knutarna, så sött!

labanmössan

Just like a tattoo, I'll always have you.


- baby, you're the world to me.

hugonappflaskagladhugo efter raphugo snyggis easyrider

well...

Anledningen att jag inte har bloggat på ett bra tag är att vi (jag, Tommy och Hugo) har flyttat till en lägenhet i Kumla. Vi har inte hunnit få något bredband dit än och blogg.se har ju ingen app till iPhone så jag kan inte blogga via mobilen heller. Ni kan inte förvänta er bra uppdatering här på bloggen nu och en tid framåt iallafall. Men jag lovar att börja skriva igen när vi har internet.

Uppdatering om livet: Vi har flyttat in i en halvskabbig lägenhet i Kumla (som kommer bli amazing när den är klar) som vi älskar. I lördags tatuerade jag mig och jag är svinnöjd (och inga bilder ger rättvisa resultat så jag kan inte riktigt visa hur fin den är.)
Jag och Hugo är just nu i Linköping för att han ska ta vaccin imorgon och journalen hann inte komma till vårat nya BVC i Kumla så vi får ta första vaccinationen på "gamla" BVC't istället. Längtar efter Tommy eftersom att han har jobbat hela veckan och vi bara har träffats lite på kvällarna och nu hade han också jobb så han stannade i Kumla medans jag åkte till Östergötland. Åker hem på torsdag kväll om allt går som planerat iallafall. Ska bli mysigt att komma hem till lägenheten igen efter några dagars miljöombyte.
Nu ska jag på mammaträff, vilket egentligen inte skulle bli av, men eftersom min gynekolog var sjuk så hinner jag med att åka dit ändå. Ska bli supermysigt!
Jaja, nu ska jag fixa iordning mig lite innan jag måste springa till bussen, ciao!

RSS 2.0