really want you around right now

Saknar Tommy, jättemycket. Vill inte sova ensam, ska nog ha lillplutt bredvid inatt.

tommytomten

Plingpling

Idag har jag och min bror tittar på jättemycket "Glee". Har alltid tyckt att det verkar skittråkigt, typ som "High School Musical". Men det är faktiskt helt okej bra. Inte sådär så man längtar massvis till nästa avsnitt, och typ dör om det inte finns flera, men kul att titta på när man inte orkar göra något annat. Oops, nu skriker Hugo efter mig, måste rusa!

She's like a star

Idag bjuds jag på fika av denna vackra filur.

disa

Tattoo time

Längtar som tusan till den 2 april, då jag och Tommy ska tatuera oss!


tattoo time

SF-biografens café

Gick upp vid halv tio och åt lite flingor och youghurt. Hugo var gnällig hela förmiddagen i princip och ville aldrig sova ordentligt utan tog några 5-minutare då och då, men skrek emellan. Hann pussla ett 200-bitars pussel iallafall på typ 3 timmar då Hugo skulle vaggas och matas och massor. Åt lite köttfärssås och spaghetti (för tredje dagen i rad, men åh vad gott det är!) och åkte sedan till Örebro med bussen.

Mötte först upp Emmi och gick sedan till Karolinska läroverket och gav pengar till tjejen som har ritat upp min tatuering (som hamnar på min högra överarm den 2/4), stört nöjd är jag med motivet!
Sen gick vi och fikade på caféet som är i SF-biografens entré. Eller jaa..fika och fika, jag tog en kaffe som jag knappt han ta 3 klunkar på innan Hugo ville ha mat, och sen när han var fullproppad med ersättning, ja då var ju kaffet självklart kallt...
När jag och Emmi hade suttit där en stund och pratat och haft mysigt så kom Tommy en stund, och vi gick till rese för att så småningom åka hem. Hela Tommys familj var hos hans syster på middag, så då svängde vi också förbi och tog oss en liten matbit, och nu är vi äntligen hemma! Skönt :)

Nu ska jag snart lägga mig bredvid Tommy i sängen och börja på en ny bok. "Da Vinci-koden" blir det denna gången. Blev jättetaggad på att läsa boken eftersom jag och Tommy såg filmen för några dagar sen. So here we go!

davincikoden

If only love could find us all

Sov jättegott inatt. Hugo åt klockan två (min matning) och sen tog tommy matningen vid klockan fem, och jag tog vid sju. Sen gick vi upp vid halv tio för att jag trodde att vi skulle iväg med bussen som gick 11.08, men nej, vi åkte in med Tommys far till stan istället. Träffade min gode vän Frida och vi satte oss på La baguette, eftersom hon skulle äta. Jag och tommy hade ätit köttfärssås och spagetti hemma så vi tog bara lite kaffe.
Vi gick ett tag och strosade på stan (utan att köpa något, HEJJA OSS!!!). Sen åkte vi hem efter ett tag och tittade på Deja vu. Den var faktiskt riktigt bra. Har sett den en gång tidigare, för massvis med år sedan, men den var ändå bra!

Ett mysterium: Jag är konstant kissnödig. Helt sjukt. Jag kissar MER nu än jag gjorde när jag var gravid (det vill säga inte så lite!) Jag drack ett glas juice imorse och ett glas cola när jag kom hem från stan och jag har säkert kissat 20 gånger under dagen. JAG VET - HELT SJUKT. Förstår ingenting....jaja.

powernap

jonnahugo1

Magiskt, (men tragiskt)

Har haft en riktig skitnatt. Vaknade klockan två för att Hugo skulle matas och sen somnade jag nästan direkt, dock vaknade jag efter 20 minuter, vid ungefär kvart i tre av att jag hade en fruktansvärd mensvärk så jag inte riktigt visste vad jag skulle göra. Kunde inte ligga, inte stå och inte sitta. Så jag gick runt klockan 3 på natten och smågrät och satte mig på toa liten stund , tog ett par ipren och kände mig hjälplös. Provade och lägga mig igen vid fyra och då låg jag i flera timmar och inte kunde sova. Även fast jag var supertrött så gick det bara inte, fattar inte varför.. Sen var det dags för nästa matning och den tog tommy, så då låg jag och vilade ett tag också. Låg vaken igen hur länge som helst och bara hade ont tills det var dags för ännu en matning och efter det gick jag upp. Jag klarade inte att ligga och inte göra någonting. Provade med musik och att läsa och allt bara för att jag skulle kunna få sova liiiite till, men icke sa nicke! Läste ut en bok som hette "Sarahs nyckel". Skitbra bok faktiskt. Handlade om andra världskriget i Frankrike. Rekommenderar starkt!

Senare under dagen så fick jag helt plötsligt ett facebook-meddelande från min gode vän Disa, som frågade om jag ville med på Håkan Hellström den 26 mars på Conventum, här i Örebro. Självklart tänkte jag, och sa att nej, jag har inte råd, men snäll som hon är så har hon en gratisbiljett, så jag kan ändå gå! Så lycklig! Andra gången gillt att jag kan se honom, så hoppas på att det blir underbart, och det kommer det naturligtvis bli.

håkanhellström

it's all about money

villha1

When the rain starts to pour I'll be there for you.

Like I've been there before
I'll be there for you
'Cause you're there for me too

jag och jinx

My love for you has no end



lillplutis

baby, you're a firework

hud mot hud.
känslan att vara någon annans.

- maybe in another lifetime, I will be the first you meet.

We were one in words, you finished my sentence.
I can never attract tomorrow, it pushes me aside.


Samhörighet. När hjärtan slår samma slag.
När hjärnor jobbar i samma takt, tänker samma saker.
När man avslutar varandras meningar.


tommy och jag pussas

I'm going my own way

Nu ska jag försöka vara aktiv bloggis så gott det går. Jag försökte ju skita i förra bloggen jag hade, men misslyckades totalt. Gick ändå in varenda dag och undersökte noga statistiken och om jag hade fått några kommentarer.
Jag gillar helt enkelt att blogga, det är ett sätt för mig att slappna av, lite som terapi. Jag får säga vad jag vill i min blogg och ibland kan det bara vara skönt att skriva av sig litegrann. Jag tänkte ju sluta blogga eftersom jag hade fått en del rätt elaka kommentarer angående min vikt/hur min son ser ut och så vidare. Men hur tänker jag egentligen?! Då får ju de som skrivit kommentarerna precis som de vill, att jag bryts ner tills jag inte ens orkar blogga för de finare kommentarerna.
Men vet ni? Jag ger inte upp.

RSS 2.0